Bouhanni i skærmydsler med Barbier efter Paris-Bourges
08. oktober 2017 17:05 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Weekendens Paris-Bourges lignede et stille og roligt løb, men på bagkanten af løbet har en dramatisk episode set dagens lys. Nacer Bouhanni var nemlig lukket inde i spurten, og var angiveligt ved at styrte og det vækkede angiveligt franskmandens iltre temperament.

Bouhanni opsøgte nemlig løbets vinder Rudy Barbier efter løbet, hvor han anklagede landsmanden for at få Bouhanni til at styrte med vilje. Barbier afviste umiddelbart, hvilket gjorde diskussionen endnu mere ophedet. En soigneur fra AG2R La Mondiale måtte efterfølgende skille de to ad, det skriver Cyclingnews.com.

 

Bouhanni er kendt for sit notorisk friske temperament, og han mente efterfølgende ikke, at han havde noget at undskylde for. Det har han dog efter lidt overvejelse gjort alligevel. Han mener dog stadig, at Barbier ødelagde en sikker sejr.

 

”Jeg reagerede meget følelsesladet efter afslutningen af Paris-Bourges. Jeg var meget skræmt efter oplevelsen. Rudy Barbiers spurt var uregelmæssig og meget farlig. Jeg undgik et stort styrt, som kunne have ført til meget skade hos andre ryttere. Jeg undskylder til de folk, som så seancen, og hørte hvad jeg sagde, men jeg var kørt op. Hele holdets arbejde blev ødelagt af Barbiers opførelse, og det er en tabt sejr,” siger Bouhanni ifølge Cyclingnews.com. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG