Boonen: Jeg skulle have angrebet med Gilbert
04. december 2017 14:31 af Christian BergFoto: Sirotti

Den 37-årige belgier fortryder, at han gik glip af muligheden for at vinde sit sidste Flandern Rundt.

I foråret afsluttede Tom Boonen en glorværdig karriere, hvor han vandt hele syv monumenter. Han sluttede da også sin karriere med at køre Flandern Rundt, Scheldeprijs og Paris-Roubaix som sine sidste løb, hvor det dog ikke blev til en sidste sejr.

 

I Flandern Rundt sad Boonen ellers i en fremragende situation, da han sammen med holdkammeraten Philippe Gilbert splittede feltet på Muur van Geraardsbergen. Boonen valgte dog ikke at gå med sin holdkammerat, da han rykkede væk på Oude Kwaremont med 55 kilometer til mål, og det har han fortrudt sidenhen.

 

”Det var et af de få øjeblikke, jeg fortryder. Jeg kørte til foden af Kwaremont for at splitte gruppen, men det var ikke Phils hensigt at køre væk. Der opstod et hul, og det var ikke min opgave at lukke det. Da det blev større, var det bestemt ikke min opgave at jagte,” siger Boonen til Het Nieuwsblad.

 

”Jeg fortryder bagefter, at jeg ikke bare gik med Phil. Vi kunne havde ligget i en perfekt situation. Phil var meget stærk, og det var virkelig et seriøst nummer, han lavede der. Mit løb sluttede definitivt med kædeproblemerne ved foden af Taaienberg. Det var årets lavpunkt.”

 

Tom Boonen blev nummer 37 i Flandern Rundt, mens han tog en 13. plads i Paris-Roubaix.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk