Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Thomas Sjørup

Boom: Har haft en vanskelig periode

Del på Twitter
Del på Facebook

11.08.2017 kl. 18:21 af Mathias Mundbjerg.

Det er længe siden, at Lars Boom sidst tog en sejr, men det har han nu rådet bod på med triumfen i BinckBank Tour.

Hollandske Lars Boom havnede i anden gruppe, da feltet splittede, men det skyldtes ikke, at benene ikke var til mere.

 

”Jeg blev fanget bag et styrt, da feltet splittede, men jeg kom tilbage og holdt mig i front. Med to kilometer til mål formåede jeg at angribe, og det var det perfekte tidspunkt. Jeg er glad for sejren, og at førertrøjen fulgte med,” siger Lars Boom til LottoNL-Jumbos hjemmeside.

 

Det er den tidligere brostensspecialists første sejr siden sejren på første etape af 2015-udgaven af det daværende Post Danmark Rundt, hvor han formåede at snyde sprinterne med et stærkt soloangreb i finalen Holstebros gader. Det er mere end to år siden, og det har forståeligt nok været en hård tid for Boom at komme igennem.

 

”Denne sejr bringer virkelig en masse glæde med sig. Foråret gik ikke som håbet. Jeg har arbejdet hårdt for at nå dette niveau, og det er dejligt, at alt nu falder på plads. Jeg vil altid gerne vinde, og derfor er det rart, at jeg med denne sejr kan sætte en stopper for en vanskelig periode fuld af tvivl. Jeg har endelig kørt en stor sejr hjem til holdet, og det føles fantastisk,” lyder det fra den bevægede sejrherre.

 

At der nu er kommet hul på bylden betyder dog ikke, at træerne vokser ind i himlen.

 

”Formen er god, men der er stadig to hårde etaper tilbage. Vi må vente og se, hvordan løbet udvikler sig,” siger Boom, som på etapen mistede værdifuld hjælp i form af Robert Wagner og Tom Leezer, som begge måtte udgå.

 

Lars Boom vandt løbet samlet i 2012.

LÆS OGSÅ:

Hansen er klar: Håber Fabio er klar »

Aru: Min fremtid starter efter Madrid »

Fuglsang tilbage på cyklen hurtigere end forventet »

Astana henter lovende klatrer »

Wellens: Jeg har haft en god uge »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk