Bonussekunder sikrede samlet norsk sejr i Saarland Trofeo
11. juni 2018 09:36 af Rasmus Mikkelsen Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Det tyske juniorløb, Saarland Trofeo, skulle i går finde sin afgørelse på løbets afsluttende etape. Amerikanske Quinn Simmons sikrede sig etapesejren foran norske Søren Wærenskjold, som dog akkurat sikrede sig nok bonussekunder til at tage den samlede sejr.

Sidste etape af årets Saarland Trofeo blev afviklet på en rundstrækning mellem Niedergailbach og Bliesdalheim. Inden etapen var klassementet en tæt affære, hvorfor løbets førende rytter, tjekkiske Vacel Karel, langt fra kunne vide sig sikker på sin sejr.

 

Relativt hurtigt kom en gruppe på seks mand afsted i et udbrud - ingen af udbruddets ryttere var dog til fare i klassementet. Alligevel opnåede udbruddet aldrig et forspring på mere end omkring et minut, inden de blev opslugt af feltet på løbets sidste omgang.

 

På de afsluttende 5 kilometer satte amerikanske Simmons et angreb ind, som viste sig at være nok til sikre sig etapesejren. Efter ham spurtede Wærenskjold sig til en andenplads foran Gabriele Matteucci fra Italien. Med sin andenplads på den afsluttende etape sikrede Wærenskjold sig nok bonussekunder til at gå forbi Karel i den samlede stilling, hvorfor årets udgave Saarland Trofeo fik en norsk vinder.

 

I et aldeles tæt cykelløb endte Wærenskjold med at vinde løbet med blot to sekunder ned til Karel og seks sekunder ned til sin landsmand Ludvig Fischer Aasheim.

 

Danske Frederik Wandahl endte på en samlet fjerdeplads i løbet, og blev dermed løbets bedste unge rytter.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG