Boasson Hagen efter andenplads: Jeg er tilfreds med dagens præstation
05. juni 2018 19:55 af Andreas N. Weisberg Foto: Sirotti

Da anden etape af Criterium du Dauphiné blev afgjort i dag, var det med nordmanden helt fremme. Dog måtte han se sig slået af tyske Pascal Ackermann i spurten.

Der var kun én mand hurtigere end Edvald Boasson Hagen da anden etape af Criterium du Dauphiné i dag skulle afgøres. Bora-Hansgrohes Ackermann var nordmandens overmand og tog dermed etapesejren.

 

”Det var en forholdsvis nem start på etapen i dag. Kun da vi ramte stigningerne begyndte tempoet at stige og det blev fortrinsvist hårdere. Jeg var i en god position på vej op ad den sidste stigning og ned mod målbyen og sad med i den forreste gruppe,” udtalte han sig til Team Dimension Datas officielle hjemmeside efter etapen.

 

”Da spurten nærmede sig, var jeg i en god position, men det var som om, at farten foran mig blev sat ned på det forkerte tidspunkt. Dette gjorde, at vi skulle bruge lidt flere kræfter på at accelerere hvorimod de andre ryttere bagved bare kunne holde farten. Jeg gav alt jeg kunne i spurten, men Ackermann var bare hurtigere.”

 

Der var dog stadig glade miner at spore i nordmandens lejr, idet dagens resultat bekræfter, at formen er på vej i den rette retning forud for starten på Tour de France i juli.

 

”Jeg er stadig tilfreds med dagens præstation. Det viste, at min form er ved at være der og, at den kommer på det rigtige tidspunkt. Jeg forventer kun at blive hurtigere inden starten på Touren,” sluttede han af med.

 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG