Bjarne Riis om Fuglsang: Han er jo mega trimmet
18. juni 2018 17:06 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Den tidligere holdchef ser frem mod Touren med stor begejstring, efter Jakob Fuglsangs flotte resultat i Schweiz Rundt. 

Alt ser ud til at gå i den rigtige retning for Jakob Fuglsang i øjeblikket. Arbejdet på enkeltstartscyklen og et vægttab på den rigtige måde gør underværker for 33-årige dansker. 

 

Fuglsangs tidligere chef Bjarne Riis har kun roser tilovers for præstationen og Astana-kaptajnens fysik. Med det flotte resultat i Schweiz og en god portion selvtillid, så gælder det om at forbedrede sig godt frem mod Touren i juli. Og gøre det rigtigt vel at mærke.      

 

“Jeg tror, han har masser af selvtillid lige nu. Nu gælder det om, at han gør det rigtige op til Touren nu og det tror jeg, at han gør. Tage det stille og roligt. Der er lang tid til, at det skal gå rigtig stærkt i Touren, men det er fedt at se,” siger Bjarne Riis ifølge TV 2 Sport.

 

“Han er jo mega trimmet. Jeg har høje forventninger til ham,” pointerer Bjarne Riis.

 

Jakob Fuglsang har nemlig formået at komme ned i vægt og stadig bibeholde den samme power, hvilket er alfa og omega, når det gælder om at præstere i bjergene.  

 

“En af de ting, der gør, at jeg kan køre så stærkt, er, at vægten er der, hvor den skal være, og at jeg stadig har power. Det er lykkedes at komme ned i vægt på en god måde i år. Det føles som om, det hele går den rigtige vej. Forhåbentlig fortsætter det i lidt over en måned endnu,” forklarer Jakob Fuglsang. 

  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG