Bilbao: Jeg ville give noget tilbage til holdet
09. juni 2018 16:24 af Marcus Bjelskou Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Den spanske Astana-rytter tog en flot sejr på dagens etape i Critérium du Dauhphiné, men det var hårdt oven på deltagelsen i Giro d’Italia. 

Pello Bilbao imponerede stort i den nyligt overståede rundtur i Italien. Han blev nummer seks i det samlede klassement, samtidig arbejdede han for sin holdkammerat Miguel Angel Lopez, der sluttede på podiet.      

 

I Critérium du Dauhphiné forsøgte han at få det sidste ud af Giro-formen og det lykkedes i dag. Bilbao forsøgte sig først i klassementet, men efter Giroen havde han ikke friskheden til det. Derfor blev etapesejre målet, og det blev indfriet i dag. 

 

Spanieren var en del af det tidlige udbrud, hvor han viste sig at være den stærkeste mand. Han nåede akkurat at vinde etapen foran løbets favoritter, som Geraint Thomas, Adam Yates og Dan Martin.     

 

“Jeg betalte prisen for Giro-arbejdet. Jeg var virkelig træt i går. Men i dag havde jeg gode ben. Jeg ville give noget tilbage til holdet, der har troet på mig og arbejdet for mig hver dag. Jeg vidste, at udbruddet var godt for mig, for jeg er ikke frisk, men jeg har rytmen. Benene var gode. Jeg havde et lille hul på stigningen. Jeg ville frem til de sidste 5 km, der var lettere. Til sidst var det helt utroligt. Det er svært at holde formen efter Giroen, især i år, hvor det var så hårdt. Men jeg havde motivationen, og det vigtigste er hovedet. Nu skal jeg på ferie,” siger Pello Bilbao ifølge Eurosport.  

 

I morgen køres den sidste etape i Critérium du Dauhphiné, fra Moûtiers til Saint-Gervais Mont Blanc på 129 kilometer.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG