EKSKLUSIVT

BHS-sportsdirektør: Det var super flot af Toft Madsen
11. januar 2018 20:52 af Andy PedersenFoto: Henriette Brandt

Det var med stor opbakning fra sit bornholmske mandskab, BHS - Almeborg-Bornholm, da han i dag hjemtog den danske timerekord fra Mikkel Bjerg. Derfor var det en ganske tilfreds Christian Juul Andreasen, som Feltet.dk efterfølgende snakkede med.

Hans bornholmske mandskab er nemlig nu indehaver af rekorden i kraft af netop Martin Toft Madsen, og hvis man spørger sportsdirektøren var det en ganske flot præstation.

 

”Det er en super flot præstation, så hatten af for det. Jeg synes, at det var lige spændende nok. Nu sagde Martin til mig inden start, at han regnede med at køre mellem 52,6 og 53 kilometer, så det var jo meget tæt på. Det var super godt,” siger Christian Juul Andreasen til Feltet.dk.

 

Derudover forholder Andreasen sig ligeledes til, at Martin Toft Madsen gerne vil slå verdensrekorden også. Selvom der er lige godt to kilometer op til Bradley Wiggins' rekord, tror Andreasen på, at han nok skal nå det.

 

”Jeg synes, at det er en kæmpe præstation, specielt når man tænker på, at der er højtryk i arenaen, og at temperaturen ikke var som vi håbede. Med noget sommerform og en bane i højden kommer han helt op og får det sidste med,” siger han.

 

OBS: Oprindeligt lød meldingen, at Toft Madsen havde kørt 52,574 kilometer. I en pressemeddelelse fra DBC kl. 22.59 blev dette justeret ned til 52,324, hvorfor artiklen er blevet ændret. Ligeledes er han altså ikke længere hurtigere end Rohan Dennis, hvilket ikke var oplyst ved artiklens tilbliven.

 

Se det fulde interview herunder:

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG