BHS-Almeborg Bornholm henter lillebror-Lisson
06. december 2017 13:03 af Christian BergFoto: Nanna Mogensen

Joakim Lisson slutter sig til sin storebror Christoffer med sit skifte til det bornholmske kontinentalhold.

2017 lakker så småt mod enden, og derfor har de fleste hold ved at have helt styr på deres trup til den kommende sæson. I dag offentliggjorde BHS-Almeborg Bornholm en ny rytter til 2018-holdet i skikkelse af Joakim Lisson, der har kørt for bornholmernes udviklingshold, Team Georg Berg.

 

Den 19-årige Lisson følger i fodsporene på sin to storebrødre Christoffer, der også kører på holdet i 2018, og Mathias, som tidligere har kørt på holdet. Sportsdirektør på det bornholmske mandskab, Christian Juul Andreasen, glæder sig meget over at få Joakim Lisson til holdet.

 

”Han har i 2017 sæsonen vundet to A-sejre og rykket sit niveau i en rigtig flot retning. Han er en hurtig afslutter og har den rette indstilling til tingene. Nu skal han bare fortsætte med at bygge på med det, han har gang i, så bliver han en rytter, som kan gå direkte ind og bidrage til og med flotte resultater. Vi ser meget frem til at få endnu en Lisson på holdet,” siger Andreasen på holdets Facebook-side.

 

Joakim Lisson glæder sig også selv til at rykke op på kontinentalhold med sit skifte til BHS-Almeborg Bornholm.

 

Jeg har i 2017-sæsonen lært meget og har rykket mit niveau rigtig godt, og med to sejre i almindelige A-løb føler jeg mig nu klar til at tage skridtet op på kontinental niveau. Jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling her og mener, at vi går en spændende sæson i vente,” siger Joakim Lisson.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk