BHS-Almeborg Bornholm har sidste mand på plads
22. december 2017 13:27 af Christian BergFoto: Nanna Mogensen

Mads Olander Hjort har skrevet under på en ny kontrakt med det bornholmske kontinentalhold.

BHS-Almeborg Bornholm har i dag løftet sløret for den 14. og dermed sidste rytter, som holdet har skrevet kontrakt med til 2018 sæsonen. Mads Olander Hjort, der er U23-rytter, bliver på holdet og skal dermed tørne ud for det bornholmske mandskab for tredje år i streg.

 

"Mads har haft et par hårde år i seniorrækkerne, men vi måler hele tiden fremgang i hans tests. Han har kørt flere flotte hjælperroller, og så har han forbedret sin enkeltstart en del i denne sæson. I takt med han modnes og hærdes sætter vi selvfølgelig større og større krav til ham, så 2018-sæsonen skal nu for alvor være den, hvor vi begynder at se resultater på de sidste to års hårde arbejde,” fortæller Sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

 

20-årige Mads Olander Hjort ser selv frem til at fortsætte på BHS-Almeborg Bornholm. Selvom det ikke er resultaterne, der vægter mest for den unge dansker i den kommende sæson, så er der stadig et specielt løb, som han satser på.

 

"Mine store mål i næste sæson er at fortsætte med at udvikle mig som cykelrytter. Jeg vil hjælpe mine teamkammerater, og så vil jeg gerne gøre det godt til U23-DM i enkeltstart. Jeg vil da også gerne præstere i andre løb, men det tager jeg som det kommer. Det vigtigste for mig er at være i god form, og nyde livet som cykelrytter, så tror jeg på de flotte resultater nok kommer undervejs i sæsonen,” siger Mads Olander Hjort

 

BHS-Almeborg har dermed sat navne på 14 mand til den kommende sæson. Holdet kommer til at bestå af Christoffer Lisson, Rasmus Quaade, Mathias Bregnhøj, Nicklas Amdi Pedersen, Martin Toft Madsen, Magnus Bak Klaris, Jesper Kofod Andreasen, Joakim Lisson, Morten Hulgaard, Jeppe Klein, Emil Toudal, Eigil Mandrup Nikolajsen, Mads Olander Hjort, samt Jannik Hyldtoft Hansen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG