Betancur på vej tilbage til tidligere tiders form
15. august 2017 19:45 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Han var engang én af cykelsportens helt store talenter, én mange mente ville kunne præstere noget helt stort en dag, men sådan er det ikke blevet - i hvert fald ikke endnu. Carlos Betancur er ifølge sig selv tilbage tæt på topniveau.

Tilbage i 2013 og 2014 var han blandt de meget talentfulde ryttere. To etapesejre i Paris-Nice, en samlet sejr i selvsamme løb, en tredjeplads i Fleche Wallonne og en fjerdeplads i Liege-Bastogne-Liege var blandt resultaterne.

 

Han gennemførte dog ikke Giro d’Italia i 2016, og derfra startede en genopbygningsfase af selvtilliden frem mod denne sæson, hvor han indtil videre har været en vigtig hjælper.

 

”Jeg havde tabt en lille smule selvtillid, men igennem Touren vandt jeg en masse tilbage. Og nu til Vueltaen kommer jeg til at give den mit maksimale. Jeg kommer med høje forhåbninger og jeg har forberedt mig godt. Om jeg kommer med et højt niveau eller ej, må vi se på, men jeg vil gerne køre en god Vuelta a Espana,” siger Betancur ifølge Cyclingnews.com.

 

Han mener ydermere, at det var moralen blandt rytterne på holdet, som gjorde at han var i stand til at genfinde sin tidligere motivation.

 

”Da jeg kom til Movistar, var det et hold af vindere, og jeg er i cykelsporten fordi, jeg gerne vil tilbage til at vinde. Jeg vil gerne tilbage til at vinde, vinde et Paris-Nice, være blandt favoritterne til en Grand Tour og nyde Ardennerne. Hvis jeg har gjort det, tror jeg bare at jeg skal tilbage til det, for det er en del af mig,” siger Betancur yderligere.  

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG