Bennett vandt i Tjekkiet - Hyldgaard nummer ti
11. august 2017 18:39 af Mathias Mundbjerg Foto: A.Broadway / ASO

Bora-Hansgrohe blev snydt for sejren i går, da de manglede tre sekunder på holdtidskørslen. I dag tog de revanche med etapesejr til Sam Bennett.

Som konkurrent til både BinckBank Tour, Arctic Race of Norway og Tour de l’Ain er det klart, at Czech Cycling Tour ikke kan tiltrække det stærkeste felt. Bora-Hansgrohe stiller dog op med et par ganske navnkundige ryttere, hvilket betyder, at de også har de to formentlig hurtigste sprintere på holdkortet. Det kom i den grad til udtryk i dag, hvor Sam Bennett tog sejren, mens leadout-manden Pascal Ackermann blev nummer fem.

 

Tidligere på dagen var der et dansk islæt i udbruddet, hvor Kasper Asgreen (Team VéloCONCEPT) gjorde Daniel Lehner (Felbermayr-Simplon Wels), Andriy Vasylyuk (Kolss) og Niccolo Salvietti (San Germini-MG.Kvis) selskab. Af uvisse årsager forsvandt danskeren, som i sidste uge blev europamester i enkeltstart i U23-klassen, dog fra udbruddet, som derefter altså derefter blot bestod af tre mand.

 

Stærkt besatte Bora-Hansgrohe havde ingen problemer med at kontrollere frontgruppen, og allerede med 35 kilometer tilbage var det hele samlet igen. Dette gav mulighed for et nyt skud, hvilket Michael Kukrle (Elkov-Author) og Alessandro Tonelli (Bardiani) benyttede sig af. Heller ikke de kunne dog holde feltet bag sig, og efter 25 kilometer med masser af vind på snuden sagde også de farvel og tak.

 

Dermed trak det op til den forventede massespurt, hvor Sam Bennett som forventet viste sig for stærk for konkurrenterne, mens Jan Tratnik (CCC Sprandi Polkowice) og Rok Korosec (Amplatz-BMC) udgjorde podiets resterende trin.

 

Bedste Team VéloCONCEPT-rytter blev Andreas Hyldgaard Jeppesen, som akkurat klemte sig ind i top ti.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG