Bennett tog etapesejr med dårlige ben
11. august 2017 21:13 af Mathias Mundbjerg Foto: A.Broadway / ASO

Ingen var i nærheden af Sam Bennett på dagens etape af Czech Cycling Tour, men den sejrende rytter havde det faktisk ikke godt i løbet af dagen.

Bora-Hansgrohe har det med længder stærkeste hold ved Czech Cycling Tour og kunne formentlig uden problemer havde vundet dagens etape med både Sam Bennett, Pascal Ackermann og Michael Schwarzmann alt efter, hvem holdet besluttede sig at køre for.

 

Valget faldt på Sam Bennett, men det var ikke som følge af dagsformen. Ireren følte sig nemlig ikke tilpas.

 

”Jeg havde det ikke så godt i løbet af dagen - måske på grund af varmen. Schwarzi (Michael Schwarzmann, red.) og Juraj (Sagan, red.) gjorde et fantastisk stykke arbejde ved at kontrollere løbet. Til sidst afleverede Pascal mig så godt. Jeg behøvede kun at køre igennem de sidste 100 eller 200 meter, og jeg vidste allerede, at jeg havde vundet,” fortæller Sam Bennett, der altså måske vandt takket være holdets suveræne styrke, som gjorde det muligt for ham at spare sig langt ind i den absolutte finale.

 

Bora-Hansgrohe var blot tre sekunder fra sejren på første etapes holdtidskørsel, og det betyder, at Sam Bennett med bonussekunderne fra sin sejr nu besidder løbets førertrøje.

 

”Jeg er meget glad. Når dit hold leverer en så enorm indsats, er der et stort pres på for at gøre det færdigt, men jeg klarede det til sidst. Vi må se, hvordan løbet former sig i morgen, men hvis jeg kan overleve, er der en god chance for, at jeg forsvarer trøjen,” lyder Bennetts vurdering.

 

Sam Bennett blev nummer 11 ved det netop overståede europamesterskab i Herning.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG