Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Bennett: Kunne ikke følge Gaviria

Del på Twitter
Del på Facebook

19.05.2017 kl. 19:40 af Nikolaj Corfitz Jensen.

Sam Bennett måtte i dag tage til takke med endnu en top tre-placering i Giro d’Italia, da Fernando Gaviria var klart hurtigere end ireren og snuppede sejren.

Efter et flot lead-out lignede Sam Bennett i nogle få sekunder vinderen af Giro d’Italias 13. etape, men kort inden målstregen strøg Fernando Gaviria forbi Bora-hansgrohe-rytteren og tog en overlegen etapesejr - hans fjerde i løbet. For Bennett var det imidlertid hans fjerde top tre-placering, mens sejren stadigvæk mangler.

 

”Gaviria kom bagfra, og jeg kunne ikke følge ham. Jeg er skuffet, men på en måde også glad for denne andenplads. Jeg har jo taget fire top tre-placeringer i den 100. udgave af Giro d’Italia, hvilket er ret specielt,” siger Bennett til sit holds hjemmeside.

 

”Som tilfældet også var i går, kørte holdet virkelig godt. Vi kørte en helt perfekt finale i modvinden, men alligevel var jeg en hel cykellængde fra etapesejren - jeg ved ikke lige, hvad der skete.”

 

Sam Bennett kunne godt forventes at udgå fra Giro d’Italia efter dagens etape, da der ikke er flere sprinteretaper i årets udgave af den italienske rundtur. 

LÆS OGSÅ:

Maveproblemer ødelægger Majkas chancer »

Majka tabte håbet: Jeg havde en dårlig dag »

Sagan: Der er noget at forbedre »

To topresultater til Veloconcept i Tjekkiet »

Bennett tog etapesejr med dårlige ben »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk