Bennett dobbelt etapevinder i Tyrkiet
11. oktober 2017 16:58 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

For anden dag i træk vandt Sam Bennett etapen i Tour of Turkey.

205 kilometer var dagens strabadser, der skulle tilbagelægges på dagens etape i Tour of Turkey. Godt nok startede etapen hårdt med en stigning, men den relativt nemme anden halvdel gjorde, at man forventede en massespurt.

 

Et dødsdømt udbrud forsøgte aldrig helhjertet at forhindre dette, og så var Sam Bennett hurtigst på stregen.

 

Løbsreferat:
Et udbrud på tre mand kom oprindeligt afsted, men 15 kilometer senere på en ny konstellation væk. Det var Onur Balkan (Tyrkiet) og Mirco Maestri (Bardiani), der havde fået et udgangsvisa fra feltet, og de kom op og fik fire minutters forspring. Lidt efter kom Alfonso Murilo op, så det nu var en trio.

 

Med 85 kilometer til mål måtte Balkan slippe, og Maestri måtte stoppe for at vente på Murilo, der også havde det hårdt. Feltet havde bred front og sørgede for, at udbruddet ikke blev hentet for hurtigt.

 

40 kilometer senere åbnede løbet sig lidt op, da CCC og Veranclassic lancerede en offensiv, men Bora-hansgrohe lukkede det imidlertid hurtigt. Det gjorde, at udbruddets forspring faldt til omkring et minut.

 

Ti kilometer fra stregen var de så hentet, og der var dermed lagt op til den ventede massespurt. Her var der naturligvis positionskamp, hvor Trek-Segafredo startede toget for Edward Theuns.

 

Der var imidlertid intet at stille op mod Sam Bennett, der buldrede først over stregen. Theuns blev nummer to foran Riccardo Minali (Astana).

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG