Ben O'Connor glad for rammerne hos Dimension Data
06. juni 2018 12:36 af Andy PedersenFoto: A.S.O. / A.Broadway

Ben O’Connor kan være et fremtidigt kort til et godt klassement, og det har den 22-årige rytter vist glimt af i flere omgange. Udgangen af det netop overståede Giro d’Italia var dog knap så heldig, men presset tynger ham dog ikke ned.

Det så ellers godt ud for Dimension Data i løbet. Den hjemvendte Louis Meintjes lå godt til i klassementet, inden han udgik af løbet, og der fik Ben O’Connor pludselig en stor rolle at udfylde. Dimension Data pressede ham dog ikke, og derfor var han godt med.

 

“Der var intet pres i løbet og det er det, som er fantastisk ved Dimension Data. De vidste, at jeg ville være god, men ikke om jeg ville være god efter tre uger. Der var intet pres i forhold til at skulle fylde Louis Meintjes rolle ud. Det var altid bare at tage det dag for dag,” siger han til Stanley Street Social.

 

Han endte dog med at styrte og brække kravebenet kun to dage efter på etapen, hvor feltet skulle over Sestriere blandt andet. Det ændrer dog ikke ved, at O’Connor føler sig bekræftet i at være så tryg i fronten for holdet i pressede situationer, som han var, da han forlængede sin kontrakt til 2020.

 

”Det er her, jeg gerne vil være. De muligheder, som holdet allerede har givet mig og de chancer, som jeg har fået i løbene er ret svært at give op på,” siger han.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG