Belgisk klassikerhold klar til GP Horsens Posten
11. juni 2018 14:49 af Christian BergFoto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Sport Vlaanderen - Baloise kommer til Danmark for at udfordre Trek-Segafredo og flere af de danske proffer.

Vi ser dem næsten altid i udbruddene i de belgiske brostensklassikere, men den 17. juni er det de skarpe bakker mellem Horsens og Skanderborg, de skal prøve kræfter med. Det belgiske pro-kontinentalhold Sport Vlaanderen - Baloise stiller nemlig til start i GP Horsens Posten med en god blanding af unge talenter og rutinerede ryttere med erfaring fra øverste niveau og med en frisk sejr i holdkonkurrencen i Tour de Luxembourg.

 

Mest kendt på holdet til Grand Prix Horsens Posten er nok den overraskende belgiske mester fra 2015, Preben Van Hecke. Sport Vlaanederen - Baloise tager også et medlem af det belgiske Planckaert-dynasti med til Horsens. 23-årige Edward Planckaert er lillebror til Baptiste Planckaert, der kører for Katusha-Alpecin.

 

Desuden stiller holdet med den stærke banerytter Robbe Ghys og den tidligere vinder af juniorernes Flandern Rundt, Aaron Verwilst, samt de mere rutinerede Thomas Sprengers og Christophe Noppe.

 

”Sport Vlaanderen - Baloise er aldrig bange for at køre løbene forfra og udfordre et hold som Trek-Segafredo, så vi forventer at de vil være med til at skabe et levende og hårdt cykelløb,” siger løbsdirektør Søren Vig fra GP Horsens Posten.

 

Grand Prix Horsens Posten er i år opgraderet til UCI 1.1-løb og starter søndag den 17. juni fra gågaden Søndergade i Horsens med finale 186 kilometer senere på bakken på Carolinelundsvej.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG