Bekræftet: 46-årige Rebellin fortsætter karrieren i Algeriet
03. december 2017 12:25 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Evighedsrytteren Davide Rebellin er lykkes med at finde et nyt mandskab til næste sæson. Den 46-årige italiener har skrevet under på en kontrakt med det nyoprettede belgisk-algeriske mandskab Natura4Ever-Sovac.

Mandskabet vil have belgisk base, men derudover har det algerisk licens. Rebellin og holdet skulle angiveligt have fået kontrakten forhandlet på plads i weekenden, hvor den også blev underskrevet.

 

Davide Rebellin er efterhånden et meget velbeskrevet blad i international cykelsport. Italieneren kommer næste år til at fylde 47 år og må siges at have en usædvanlig alder af en international cykelrytter at være. Hans nu 20 år lange karriere har budt på imponerende sejre, specielt i forårsklassikerne med tre sejre i Fleche Wallonne, en sejr i Liege-Bastogne-Liege og i Amstel Gold Race blandt mange andre sejre.

 

Dopingfælden har dog også klappet for Rebellin, men det forhindrede ham ikke i at gøre comeback i 2011 igen, og her har han kørt uafbrudt lige siden. Senest for kuwaitiske Kuwait-Cartucho.es, som han altså ikke fik forlænget kontrakten med.

 

”Med vores sponsorer har vi besluttet os for at vælge et tungt navn som hans. Vi regner med, at han kan skaffe os nogle gode resultater, og at han vil være en god guide for vores yngste ryttere i kraft af hans professionalisme og erfaring,” siger holdets manager Geoffrey Coupe ifølge Cicloweb.it.

 

Natura4Ever-Sovac kommer til at består primært af belgiske og algeriske ryttere med undtagelse af altså Rebellin.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk