Bardet er tilfreds efter Critérium du Dauphiné
11. juni 2018 11:32 af Rasmus Mikkelsen Foto: Sirotti

Med en samlet tredjeplads i Critérium du Dauphiné er Romain Bardet ganske godt tilfreds med både sin egen og holdets præstation.

Efter gårsdagens afsluttende etape i Critérium du Dauphiné måtte Bardet se sig slået af både Geraint Thomas og Adam Yates i klassementet. Det franske Tour de France-håb sluttede på en samlet tredjeplads 1.47 efter Thomas, som er udset til at være løjtnant for Chris Froome, når den franske rundtur skydes i gang den 7. juli.

 

Til trods for, at Bardet aldrig for alvor kom i nærheden af den samlede sejr, er han dog fint tilfreds med indsatsen under det franske opvarmningsløb.

 

”Vi vil altid gerne have mere - vinde en etape eller være tættere på førertrøjen - men i sidste ende er det et godt resultat. Jeg er glad for den følelse, som jeg har, og jeg fik mere momentum i løbet af ugen. Holdet var bemærkelsesværdigt - vi tog vores ansvar. Jeg er stolt af mine tropper, og er nu klar til at angribe den træningsblok, som vil gøre mig klar til Touren,” lyder det fra Bardet.

 

Også på ledelsesniveau er der tilfreds at spore ovenpå Critérium du Dauphine.

 

”Critérium du Dauphiné sluttede rigtig godt for os. Når man starter et løb som dette, tror man, at alt er muligt. Vi kunne have høje ambitioner for denne uge. Slutresultatet er en stor tilfredsstillelse. Holdet er meget solidt. Vi er på rette vej,” lyder det fra Vincent Lavenu.

 

Udover Bardets tredjeplads lykkedes det AG2Rs Pierre Latour at køre et fint resultat hjem, da han tog en samlet syvendeplads og vandt ungdomskonkurrencen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG