Bakelants fortsat indlagt på italiensk hospital
08. oktober 2017 20:55 af Andy PedersenFoto: Bettini Photo

Jan Bakelants var med i det forfærdelige styrt, som fire ryttere i går var en del af på nedkørslen fra Sormano-stigningen godt 50 kilometer fra målstregen i Lombardiet Rundt. Nu lyder meldingen, at belgieren må blive i Como lidt endnu.

Bakelants er nemlig fortsat indlagt på akutafdelingen på Sant’Anna hospitalet i Como. Meldingen i går var syv brækkede ribben, og brud på flere ryghvirvler. Nu har lægerne angiveligt erklæret det ene brud meget ustabilt, og Bakelants må ikke bevæge sig i sengen.

 

Frygten er nemlig at bruddet på den såkaldte L3-ryghvirvel kan forårsage permanent skade på belgierens førlighed. Derfor skal han forholde sig i ro indtil de medicinske undersøgelser er færdige. Om det kræver operation er endnu uvist, dog valgte belgierens familie i dag at rejse til Como, hvor de vil være ved hans side. Det skriver det belgiske medie Sporza.be ifølge Cyclingnews.com.

 

Den belgiske cykelfotograf Kristof Ramon stod langs ruten, som han havde gjort så mange gange før. Det viste sig, at lige det sted han stod kom de fire ryttere susende ud over kanten af nedkørslen og længere ned af bakken. Bakelants’ cykel hang efterfølgende i et træ, mens Bakelants faldt fire meter længere ned under cyklen.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG