Bahrain Merida forsikrer: Nibali er lige, hvor han skal være
13. juni 2018 15:04 af Christian BergFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Alpozzi

Den 33-årige klatrer satser stort på årets Tour de France.

I søndags blev Critéium du Dauphiné afsluttet, og det var Vincenzo Nibalis sidste optaktsløb til Tour de France foruden de italienske mesterskaber. Selvom den firedobbelte Grand Tour-vinder på forhånd havde meldt ud, at han ikke ville køre med om sejren, var han ukarakteristisk anonym gennem hele løbet.

 

Hos Bahrain Merida er man dog ikke den mindste smule bekymret, da de har stor tiltro til, at Nibali nok skal ramme formtoppen til Touren. Selvom der er vigtige etaper tidligere i løbet som holdtidskørslen og brostensetapen, bliver den første rigtige bjergetape først kørt på 10. etape. Det er der over en måned til, og den italienske stjerne vil derfor først toppe sent.

 

”Der er ingen alarmklokker. Vincenzo gør det godt, og alt går efter planen. Han er super i øjeblikket, og han er afklaret samt rolig. Han ved præcis, hvor han skal være for at blive klar til Touren,” siger Bahrain Meridas manager, Brent Copeland, til Velonews.com.

 

”Alle forventer, at Nibali skal være med fremme, for det er han altid. Nogle er der, som normalt ikke er, så hvorfor er Nibali ikke? Der er stadig en masse tid til at arbejde på hans form inden Touren. Alt går helt efter planen,” fastslår Copeland.

 

Vincenzo Nibali vandt Tour de France i 2014, hvor der ligesom i år var brosten på ruten.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG