Bahrain-Merida drager til Australien med store navne og klassementsambitioner
07. januar 2018 13:35 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Sirotti

Det australske cykelpublikum får flere internationale profiler at se, når Bahrain-Merida om lidt over en uge gæster deres landeveje.

Bahrain-Merida har op til denne sæson oprustet ved at hente ryttere som Gorka Izagirre og Domenico Pozzovivo ind - begge skal hjælpe Vincenzo Nibali i hans forsøg på at tage sejren i Tour de France til sommer, men i de kommende uger får de lov til at køre deres egen chance.

 

Pozzovivo og Gorka Izagirre stiller nemlig, sammen med sidstnævntes lillebror, Ion, op som klassementskaptajner for deres nye hold i Tour Down Under.

 

”Vi håber på, at alle tre kan slutte i top 10,” lyder den ambitiøse udmelding fra sportsdirektøren Tristan Hoffman.

 

For Ion Izagirres vedkommende kommer løbet dog også til at handle om at genfinde formen efter det slemme styrt på første etape af Tour de France 2017.

 

”Mit mål er først og fremmest at genfinde selvtilliden og roen til at sidde i et felt i stressende sektioner eller på en nedkørsel. Jeg har allerede kørt dette løb to gange, og jeg kender etaperne,” lyder forklaringen på hans valg af et tidligt comeback.

 

”Det er et godt løb at starte sin sæson med, da det køres i sommervejr og består af korte etaper uden de store transporttider mellem etaperne.”

 

Bahrain-Meridas trup til Tour Down Under:

Domenico Pozzovivo
Ion Izagirre
Gorka Izagirre
Manuele Boaro
Ramunas Navardauskas
Yukiya Arashiro
Valerio Agnoli 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG