Australsk neopro kører Tour Down Under kort efter blindtarmsoperation
17. januar 2018 10:35 af Frederik ZeunerFoto: Team Sunweb

Den australske neopro Michael Storer kører i øjeblikket sit første løb som professionel i Tour Down Under. Det sker blot en uge efter, at han fik bortopereret sin blindtarm.

Overgangen fra U23-rytter til de professionelle rækker kan være rigtig hård for de fleste. For nogle bliver den bare lidt ekstra svær. For 12 måneder siden måtte Owain Doull opgive at debutere for Team Sky i Tour Down Under, da han fik blindtarmsbetændelse. Danske Mads Würtz Schmidt måtte stoppe sæsonen tidligt - også med en betændt blindtarm.

 

Blot var kalenderen skiftet fra 2017 til 2018, før den næste neopro måtte under kniven og have fjernet en blindtarm. 20-årige Michael Storer fik for blot en uge siden nemlig foretaget et sådant indgreb, og man skulle så tro, at han måtte opgive at køre sit hjemlands største cykelløb.

 

Men næ nej. Den unge australier sprang godt nok People’s Choice Classic over i søndags, men da starten på årets Tour Down Under gik i går, der stod han i sit Sunweb-dres på startstregen. Han har indtil videre ikke gjort noget væsen af sig i løbet, hvor han på de to første etaper er blevet henholdsvis 127 og 98. Men det faktum, at han er med i løbet, må siges at være en stor bedrift i sig selv. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk