Astana med Cort til Belgium Tour
21. maj 2018 21:00 af Andy PedersenFoto: A.S.O. / SWPix.com

Magnus Cort skal snart igen i aktion for sit kasakhiske Astana-mandskab, når det blå mandskab skal køre Baloise Belgium Tour. Umiddelbart ligner det en ledende rolle til danskeren, som ikke tidligere har kørt løbet.

Magnus Cort viste tidligere på året, at de belgiske løb også kan være en størrelse for ham. Ligeledes har han tidligere præsteret godt i Eneco Tour, som tilnærmelsesvis kunne minde en smule om Baloise Belgium Tour og det sammenholdt med det udtagne hold kunne føre til en ledende rolle.

 

Cort er nemlig udtaget med flere stærke ryttere, som tidligere på sæsonen har ageret vigtige hjælperyttere for danskeren og så italienske Riccardo Minali. Den hurtige italiener har fået chancen på de flade afslutninger, men løbet ligger mere til Corts rytterprofil.

 

Magnus Cort har ikke kørt løb, siden han deltog i Tour de Yorkshire tidligere på måneden, hvor han var meget tæt på den samlede sejr efter en etapesejr og en andenplads på en etape. Dette kommer i forlængelse af et godt og stærkt forår. Det belgiske løb starter om to dage og varer fem etaper.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG