Astana-dansker får debut i Touren
23. maj 2018 10:07 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Jakob Fuglsang får selskab af endnu en dansker på det kasakhiske hold til årets Tour de France.  

Den danske Astana kaptajn kan glæde sig over nyheden om, at Jesper Hansen for første gang skal køre i verdens største cykelløb. Jesper Hansen har tidligere gjort en flot figur på i Vuelta a España, som hjælperytter for den nu pensionerede Alberto Contador. Michael Valgren forventes også at skulle køre Touren i år, ligesom deres holdkammerat Magnus Cort er i spil til en plads i den kasakhiske trup.

 

“Planen er, at jeg skal køre Touren i år. Der er selvfølgelig noget tid til, at holdet bliver endeligt udtaget, men det har længe været planen, at jeg skal køre Touren," siger Jesper Hansen ifølge TV 2 SPORT.

 

Jesper Hansen ser frem til at arbejde for en kaptajn, som kan køre på podiet.

 

”Med det han har præsteret i år og sidste år, synes jeg, det er, som om han lige har fået et niveau mere. Så med en smule held tror jeg godt, at han kan køre med de allerbedste. Om han lige kan vinde… Det kan nok godt blive svært, men jeg tror da godt, han kan køre på podiet,” sagde Jesper Hansen til Feltet.dk i begyndelsen af marts.

 

Den danske bjergged har ikke kun ageret hjælperytter i sin karriere, da i 2015 vandt en etape og det samlede klassement i Tour of Norway.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG