ASO afslører start- og målbyer i Tour de Yorkshire 2018
28. september 2017 21:32 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Det ASO-arrangerede cykelløb, Tour de Yorkshire, har i dag offentliggjort start- og slutbyerne for næste års løb, og dermed også givet en forsmag på årets rute, som offentliggøres 5. december i år. I alt vil otte byer enten lægge vej til start eller slut på løbets etaper. 

Løbet har for nyligt fået tilladelse til at tilføje en ekstra etape til både mændene og kvindernes løb. Dermed vil mændenes løb næste år indeholde fire etaper, mens kvinderne får lov til at køre to etaper i Yorkshire-området. For mændenes vedkommende vil løbet blive kørt fra 3. maj til 6. maj, mens kvinderne kører med de første to dage.

 

Sidste års udgave var den kun tredje udgave af løbet, og trak hele 2,2 millioner mennesker ud langs landevejene for at se cykelløb i en imponerende kulisse. Løbet har også generet et vist overskud til de lokale arrangører og hele området. Man skyder det til at have givet et overskud på hele 64 millioner pund.

 

“Tour de Yorkshire er en sand succeshistorie og på kun tre år er det vokset til at blive et af de mest besøgte og mest dramatiske løb på løbskalenderen. Med udvidelsen af løbet betyder det selvfølgelig, at vi nu kan besøge flere dele af landet, og jeg ved at vores 8 byer vil sørge for et godt show,” siger løbsdirektør Sir Gary Verity i en ASO-pressemeddelelse.

 

Løbet arrangeres af Tour de France-arrangørerne ASO, hvor løbsdirektør Christian Prudhomme også her spiller en afgørende rolle for planlægningen af løbet sammen med organisationsgruppen, Welcome to Yorkshire.

 

”Tour de Yorkshire er vokset i styrke over de sidste tre år, og vi er glade for at være i et stærkt samarbejde med teamet bag løbet, Welcome to Yorkshire. Den måde folk bakker op om løbet er helt fantastisk, og vi ser frem til endnu en god udgave i 2018,” siger Prudhomme.

 

Start- og målbyerne for 2018-udgaven af Tour de Yorkshire:
Barnsley (South Yorkshire)
Beverley (East Yorkshire)
Doncaster (South Yorkshire)
Halifax (Calderdale)
Ilkley (Bradford)
Leeds (West Yorkshire)
Richmond (North Yorkshire)
Scarborough (North Yorkshire)

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG