Asgreen om professionel kontrakt: Jeg troede, der var en aftale
11. januar 2018 13:59 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Sirotti

Det danske talent, Kasper Asgreen, var tæt på en kontrakt med et World Tour-hold til denne sæson, men blev desværre forbigået i sidste øjeblik. 

EM- og DM-guld for U23-ryttere i enkelstart, andenpladsen ved DM for eliten i enkelstart og vinder af 1. etape i ungdommens Tour de France, Tour de l’Avenir. Det er nogle af de resultater som Kasper Asgreen (Team Virtu Cycling) kørte sig til i sidste sæson. Alligevel fik han ikke skrevet en professionel kontrakt med et WorldTeam, selvom det var særdeles tæt på.

 

”Jeg troede, der var en aftale. Så tæt på var jeg,” siger danskeren til DR Sporten. ”Selvfølgelig var det en stor skuffelse, og det tog noget tid at bearbejde det efter sæsonen.”

 

På træningslejr med Quick-Step Floors

Skuffelsen er dog vendt til endnu mere motivation for koldingenseren, der i disse dage er på træningslejr med verdens mest vindende hold, Quick-Step Floors, som holdets sportsdirektør, Brian Holm, var med til at arrangere.

 

Kasper Asgreen er heller ikke i tvivl om, hvordan han skal tage skridtet op på højeste niveau.

 

”Jeg skal ud og vinde en masse cykelløb det kommende år. Det hjælper selvfølgelig, at jeg viser mig fint frem her på træningslejren, men det er sejrene, der tæller noget,” siger han.

 

Kasper Asgreen er 22 år, og kører i år sin anden sæson for Team Virtu Cycling.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG