EKSKLUSIVT

Udmattet Asgreen: Jeg lod de andre spurte
21. april 2018 17:48 af Benjamin Lillelund, HerningFoto: Dennis Boutrup

Kasper Asgreen kunne ikke stille meget op i finalen og måtte lade sig tage til takke med sjettepladsen i GP Herning.

Med et lille hul i kalenderen var Kasper Asgreen hjemme i Danmark for at køre GP Herning, og ligesom sidste år var han med til at præge finalen.

 

Denne gang blev han nummer seks, og det resultat kom, efter han havde kørt sig helt ud. Så meget, at han måtte opgive at spurte med sine to følgesvende om fjerdepladsen.

 

”I spurten kunne jeg mærke, at hvis jeg trådte an, ville jeg være helt parkeret. Så jeg lod de andre spurte, og så kørte jeg stille og roligt over målstregen.”

 

”Det var et rigtig hårdt løb. Jeg kommer til at føre på en del af grusstykkerne for at lukke nogle huller, da jeg er kommet på bagkant. Det bliver hårdt i længden. På omgangene til slut begynder jeg at krampe. Jeg kunne ikke gøre så meget med på grund af mine trætte ben,” siger Kasper Asgreen til Feltet.dk.

 

Asgreen sad med i den gruppe, som endte med at skulle afgøre det, men da først Troels Vinther, Casper Folsach og sidenhen Jonas Aaen stak afsted, kom han ikke med i momentet.

 

”Aaen var kørt, og inden han kom alt for langt væk, ville jeg gerne prøve at køre op til ham. Vi kommer tæt på, og jeg ville gerne have lidt hjælpe fra Lisson, fordi jeg havde lidt ondt i benene, men det ville han ikke. Så blev jeg lidt stædig, og så fangede vi ham ikke. Sådan er det,” erkender Asgreen.

 

”Det er svært, når man sidder selv. Man skal være den stærkeste, og det havde jeg ikke nok tilbage til. Når man sidder selv, bliver det lidt et lotteri. Men det var et fedt stævne. Jeg kom for at køre et fedt cykelløb, og det fik jeg.”

 

Kasper Asgreen blev sidste år nummer otte og forbedrede dermed sin placering i dag.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk