Aru: Jeg er bestemt ikke tilfreds
14. maj 2018 14:55 af Christian BergFoto: Sirotti

Den 27-årige italiener havde en regulær off-day på gårsdagens etape.

Chris Froome tog prisen som den store taber på gårsdagens Giro d'Italia-etape, men det var bestemt heller ikke nogen god dag for Fabio Aru. Den italienske mester tabte endda mere tid en briten, da han sluttede som nummer 24 med et tidstab på 1.14 til Simon Yates.

 

Som følge af det dårlige resultat faldt Aru helt ned på 15. pladsen i klassementet, og han er hele 2.36 efter løbets førende rytter. UAE-kaptajnen anerkender også selv, at det ser dårligt ud i jagten på en podieplads efter en dag, hvor han ikke havde noget at skyde med.

 

”Det gik ikke særligt godt. I dag var tydeligvis en negativ dag for mig, da min ben ikke drejede ordentligt rundt. Ellers var jeg ikke blevet sat. Jeg følte mig uden styrke, og jeg var ikke i stand til at følge de andres rytme på stigningen,” siger Aru.

 

”På de sidste kilometer havde jeg det ikke godt. Det var en off-day, og det kan ske over et løb på 21 dage. Hvad kan jeg sige? Jeg er menneskelig, men jeg er bestemt ikke tilfreds. Vi tænker allerede nu på de næste dage.”

 

Fabio Aru har tidligere været på podiet i Giro d'Italia to gange.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG