Androni-Sidermec yderst begejstret for 2017
03. december 2017 11:50 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Det italienske prokontinental-mandskab Androni-Sidermec har netop overstået deres evaluering af sidste sæson, og holdets manager Gianni Savio er svært tilfreds med, hvordan tingene ser ud. Eneste tab for holdet er det unge stortalent Egan Bernal.

Intet kan dog fjerne holdets fokus fra de hele 25 sejre, som det lykkedes for mandskabet at tage i sidste sæson. Sejrene var blandt andet ret meget på den italienske hjemmebane, hvilket betød, at de kunne tage sejren i Coppa Italia, som er en løbsrække med en række mindre italienske løb.

 

Egan Bernal vandt nemlig U23-rækken, hvilket sammen med holdets andre resultater, sikrede mandskabet nok til en rekordskrivende femte sejr i Coppa Italia gennem tiderne. Dermed overgår Androni-Sidermec fortsat til historiebøgerne.

 

”Det lykkedes os at opnå vores største mål, nemlig at vinde Coppa Italia. Vi vandt Tre Valli Varesine bare én dag før konkurrencen sluttede. På den måde vandt vi også et wildcard til næste års Giro d’Italia. Derudover blev det til 25 sejre i 2017, så det må siges at være en god sæson for os,” siger team-manager Gianni Savio til Cyclingpro.net.

 

Netop Egan Bernal, som vandt Tour de l’Avenir blandt andet, skal fra 2018-sæsonen på WorldTouren hos Team Sky. Dermed mister holdet deres ubestridt største profil, men det får ikke Savio til at skælve på noget måde.

 

”Som kontrast til vores store succes har vi dog mistet Egan Bernal. Jeg præsenterede ham tidligt som talent, og nu er han på Team Sky næste år. Vi fik ham til at vokse stille og rolle, og jeg ser ham på et stort podium i fremtiden. Han er den eneste rytter vi mister, og det er helt i orden, for han forlader os for et fantastisk hold,” siger Savio. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk