Andrey Amador klar til at hjælpe kaptajnerne hos Movistar
19. december 2017 18:30 af Andy PedersenFoto: Movistar Team

Costaricanske Andrey Amador er nu klar til endnu en sæson i det professionelle cykelfelt. Efter otte år hos Team Movistar med flere lovende resultater, er han nu klar til en sæson, hvor han skal agere dedikeret hjælperytter i de store løb.

Det er også i denne rolle, at vi tidligere har set Amador. Dog har han vundet en etape i Giroen, sluttet på løbets samlede fjerde- og ottendeplads samt opnået top-10 placeringer i Tirreno-Adriatico og Polen Rundt. Det er altså ikke en helt ufarlig herre, som Quintana, Landa og Valverde får som støtte.

 

Til næste år får han en rolle som hjælperytter, men dog stadig med fokus på at kunne opnå et godt resultat hist og her. Han håber derfor, at han kan få en vis frihed i Strade Bianche og Tirreno-Adriatico.

 

”Strade Bianche er et smukt løb, som jeg altid har kunne lide ligesom Tirreno-Adriatico. Derudover er der jo en hel række klassiske løb, som jeg gerne vil forberede mig på den bedste måde til, og så køre godt. Jeg træner en masse uden at stoppe på en cross-cykel. Jeg er meget motiveret,” siger Amador til Marca.

 

Derudover håber Amador ligeledes, at han atter kan vende tilbage til Giro d’Italia. Uagtet hvem der skal lede det spanske mandskab i løbet, står han til deres service.

 

”Jeg ved, at jeg er en hjælperytter for holdets ledere, og hvis jeg kommer med til Giroen, er det som en holdspiller, som deres service, uanset hvem kaptajnen er. Jeg gør selvfølgelig det arbejde, men ser også frem til de løb, hvor jeg kan få lidt mere frihed,” siger han.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG