Andrea Guardini forlader UAE Team Emirates
15. september 2017 20:38 af Henriette Brandt Foto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Italienske Andrea Guardini har skrevet under på en toårig kontrakt og forlader UAE Team Emirates til fordel for Bardiana-CSF.

Andrea Guardini vil de næste to sæsoner være at finde på Bardiani-CSF, hvor han skal fungere som holdets sprinter.

 

Den 28-årige italiener har været professionel i syv år. Han kørte først to sæsoner på Farnese-Neri, dernæst fire år for Astana, inden han i år kom til UAE Team Emirates, men det blev altså kun til en enkelt sæson på det schweizisk baserede hold med den arabiske hovedsponsor. Guardini havde oprindeligt kontrakt for næste sæson med, men han og UAE Team Emirates blev enige om at stoppe samarbejdet et år før tid.

 

"Guardini er en fantastisk sprinter, som sørger for sejre og er pålidelig. Vi var på udkig efter en ny hurtig rytter til vores 2018-kadre, og så snart vi blev klar over, at der var mulighed for at skrive med ham, gav vi ham et tilbud. Han er ingen neo-pro, han er erfaren og har allerede haft succes, men han har den rigtige profil til at blive en del af vores hold, hvor han kan videregive nyttig erfaring til vores unge ryttere og selvfølgelig vinde sejre", siger holdets to team managere, Bruno og Roberto Reverberi i forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten.

 

Ifølge Guardini selv skulle der ikke meget betænkningstid til, da han fik tilbuddet fra Bardiani-CSF.

 

"Det tog ikke lang tid at nå til neighed med Bruno, for både jeg og holdet ville rigtig gerne arbejde sammen. Jeg vil gerne takke ham og sponsorerne bag holdet for muligheden", siger han i holdets pressemeddelelse og fortsætter:

 

"I løbet af de seneste par uger har jeg tænkt meget over min karriere indtil videre og mine ambitioner. Jeg kunne ikke skjule for mig selv, at jeg i de sidste par sæsoner, inklusive denne, ikke har opnået det, jeg gerne ville. Jeg er ret sikker på, at jeg kan udfylde en plads på et World Tour-hold, men det vigtigste for mig er den rolle, jeg kan få. På Bardiani-CSF ved jeg, at jeg kan blive kaptajn i mange løb".

 

Samtidig pointerer han, at det er et helt bevidst valg og ikke et nederlag, at han har valgt at tage et skridt nedad til Pro Kontinental-rækken.

 

"Jeg ved, at jeg kommer til et solidt og veludstyret hold og et motiverende miljø. Et andet vigtigt aspekt er kalenderen. Bardiani-CSF har altid kørt vigtige løb, så jeg kan veksle mellem løb på et godt niveau, som passer til min karakteristik og så top-løb", lyder det, idet han tilføjer, at hanselvfølgelig også er stolt over den tillid, holdet viser ham, når han skal hjælpe de unge ryttere med at udvikle sig.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG