Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Cannondale-Garming Pro Cycling

Alex Howes vinder i Colorado

Del på Twitter
Del på Facebook

12.08.2017 kl. 11:09 af Mike Winther Hansen.

Cannondale-Drapac rytteren kom først over stregen ved Colorado Classic, da dronninge etape blev kørt i nat dansk tid.

Rute bestod blandt andet af ti omgange af ti kilometer, og til sidst lykkedes det Alex Howes at slå sin landsmand TJ Eisenhart i spurten. Dermed tog Howes sin tredje sejr i år, men det var dog hans første sejr i det grønne Cannondale outfit, i denne sæson. Amerikaneren hentede nemlig hele to sejre i sidste måned, men det var for det amerikanske cykellandshold.

 

”Jeg føler mig rigtig god, og jeg føler mig rigtig slem. Jeg måtte grave dybt for den her,” siger Alex Howes i en pressemeddelelse.

 

At Colorado Classic bliver kørt i Howes egen hjemstat, gør at amerikaneren er ekstra motiveret - og da løbet heller ikke indeholder en enkeltstart, som er Howes svaghed, så vil han gerne vinde løbet samlet.

 

”Jeg ville virkelig gerne vinde i dag, fordi jeg vidste at den der vinder her har en god chance for at vinde det samlede klassement,” siger Howes ifølge Cyclingnews, og tilføjer at løbet har været et mål for ham, siden han så ruten.

 

”Jeg har sikkert ikke haft en højere puls hele året, end her. Det kommer ikke til at ske, at han (TJ Eisenhart) sætter mig. Jeg vil hellere kaste op og få et hjerteanfald, før det sker,” siger Howes.

 

Forløbelig er Howes placeret som nummer to i det samlede klassement, med bare ét sekund op til den førende TJ Eisenhart. Howes holdkammerat, Rigoberto Uran ligger i øvrigt nummer otte samlet.

 

LÆS OGSÅ:

Cannondale udtager sidste Vuelta-hold »

Italiensk BMC-sejr i Colorado - Senni vinder løbet »

Brostensspecialist fortsætter på Cannondale »

Tour-sensation har afklaret sin fremtid »

Astana henter Davide Villella »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk