Alex Howes vinder i Colorado
12. august 2017 11:09 af Mike Winther Hansen Foto: Cannondale-Garming Pro Cycling

Cannondale-Drapac rytteren kom først over stregen ved Colorado Classic, da dronninge etape blev kørt i nat dansk tid.

Rute bestod blandt andet af ti omgange af ti kilometer, og til sidst lykkedes det Alex Howes at slå sin landsmand TJ Eisenhart i spurten. Dermed tog Howes sin tredje sejr i år, men det var dog hans første sejr i det grønne Cannondale outfit, i denne sæson. Amerikaneren hentede nemlig hele to sejre i sidste måned, men det var for det amerikanske cykellandshold.

 

”Jeg føler mig rigtig god, og jeg føler mig rigtig slem. Jeg måtte grave dybt for den her,” siger Alex Howes i en pressemeddelelse.

 

At Colorado Classic bliver kørt i Howes egen hjemstat, gør at amerikaneren er ekstra motiveret - og da løbet heller ikke indeholder en enkeltstart, som er Howes svaghed, så vil han gerne vinde løbet samlet.

 

”Jeg ville virkelig gerne vinde i dag, fordi jeg vidste at den der vinder her har en god chance for at vinde det samlede klassement,” siger Howes ifølge Cyclingnews, og tilføjer at løbet har været et mål for ham, siden han så ruten.

 

”Jeg har sikkert ikke haft en højere puls hele året, end her. Det kommer ikke til at ske, at han (TJ Eisenhart) sætter mig. Jeg vil hellere kaste op og få et hjerteanfald, før det sker,” siger Howes.

 

Forløbelig er Howes placeret som nummer to i det samlede klassement, med bare ét sekund op til den førende TJ Eisenhart. Howes holdkammerat, Rigoberto Uran ligger i øvrigt nummer otte samlet.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG