Aldrende Vuelta-vinder: Jeg forventer alt mellem en sejr og en 40.plads
24. juni 2018 13:30 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Chris Horner gør dag comeback i cykelsporten ved de amerikanske mesterskaber. Siden han stoppede med at køre løb i 2016, har han kæmpet intensivt for at finde årsagen til den lungeinfektion, som plagede ham i de sidste år sin karriere. Nu er den amerikanske veteran imidlertid blevet så rask, at han vil køre løb igen. 

Den ældste GrandTour-vinder nogensinde blev tvunget til at sætte sin karrieren på pause før tid, som følge af en alvorlig lungeinfektion, der betød at Horner ikke kunne præstere på det niveau, som han gerne ville. Blot tre år tidligere stod han øverst på podiet i Madrid som vinder af Vuelta a España 2013. 

 

I et intensivt forløb med sin læge gennem mere end et år, fik de endelig det gennembrud, som de havde ledt efter. Der løb nemlig syre fra mavesækken og tilbage til spiserøret, hvilket betød at der strømmede væsker ind i hans lunger, og det forsagede infektionen. 

 

Med den viden kunne Chris Horner nu få den rigtige medicin, og nu er han altså blevet så rask, at han kan køre løb igen efter en pause på to år.  

 

Horner skal køre de amerikanske mesterskaber for kontinentalholdet Team Illuminate, og ligeledes skal han køre Tour of Romania og Vuelta a Colombia i næste måned.  

 

Han ser frem til at prøve sig selv af i de nationale mesterskaber, og efter en løbspause på to år, er Horner spændt på formen. 

 

“Jeg kommer ikke til at spurte fra alle, men jeg kan klare det på stigningerne og så må vi se på søndag, om jeg har formen til at følge de bedste ryttere på stigningen, og have en god taktik, og håbe på en smule held,” udtaler Chris Horner ifølge cyclingews.com.  

 

“Jeg ville ikke blive knust, hvis jeg bliver sat og sluttede som nummer 20 eller 30. Jeg har ikke kørt løb i to år, så jeg forventer alt mellem en sejr og en 40. plads,” slutter Horner. 

 

Du kan i vores optakt til de nationale mesterskaber læse, hvem Chris Horner forventes at skulle dyste om sejren med, lige her.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG