Alaphilippe: Jeg vidste at finalen passede mig godt
07. juni 2018 19:09 af Anders Schelde Mai Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Franskmanden regner dog med, at weekendens etaper bliver for hårde for ham.

Se Alaphilippe vinde Critérium du Dauphinés 4. etape.

Julian Alaphilippe var i særklasse på 4. etape af Critérium du Dauphine, da den skulle afgøres i en spurt mellem favoritterne. Quick-Step Floors-rytteren slog klart Dan Martin, Geraint Thomas og Romain Bardet i spurten om etapesejren. Efter etapen fortalte han dog, at han undervejs ikke følte, at han havde gode ben, men han havde alligevel kræfter nok til at gøre det færdigt til sidst.

 

”Jeg skulle først og fremmest overleve Mont Noir, som er en krævende stigning. På nedkørslen forblev jeg fokuseret, og holdte mig i en god position sammen med Bob Jungels. Alle var trætte, og tempoet var meget højt på den sidste stigning, som jeg vidste passede mig godt. Jeg havde ikke de bedste ben i gruppen, men som kilometerne gik, blev jeg mere og mere selvsikker,” siger Alaphilippe i en pressemeddelelse.

 

Den 25-årige franskmand er rykket op på en samlet fjerdeplads, og han er 48 sekunder efter løbets førende rytter, Gianni Moscon, mens Geraint Thomas og Michal Kwiatkowski er 42 sekunder foran. Den gode placering i klassementet betyder dog ikke, at Alaphilippe har tænkt sig at køre efter det. Han peger i stedet på holdkammeraten Bob Jungels, som værende Quick-Step Floors’ bedste kort i klassementet.
 

”I weekenden rammer vi de høje bjerge, og jeg ved, at den type terræn ikke passer, da jeg er en puncheur. Det betyder dog ikke, at jeg ikke vil kæmpe. Jeg vil forsøge at sidde med fremme og hjælpe Bob til at køre et godt klassement,” lyder det fra franskmanden.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG