Alaphilippe: Jeg er meget fokuseret til Touren
08. juni 2018 13:15 af Christian BergFoto: A.S.O. / Alex Broadway

Den 25-årige franskmand skal både køre sin egen chance og støtte Bob Jungels.

Julian Alaphilippe kører i øjeblikket Critérium du Dauphiné som optaktsløb til Tour de France, og i går tog han en fornem etapesejr. Han ser dermed ud til at være på vej i den rigtige retning, selvom der stadig er knap en måned til, at verdens største cykelløb starter.

 

Quick-Step Floors har hele tre kaptajner med til årets Tour, hvor Alaphilippe får sin chance på de rigtige puncheurafslutninger. Franskmanden glæder sig rigtig meget, og han er også klar til at hjælpe holdkammeraten, Bob Jungels, mod et godt klassementsresultat.

 

”Ærligt talt så er jeg meget motiveret forud for mit andet Tour de France, men det er ikke, fordi jeg fokuserer på en bestemt etape. Jeg skal have lavet noget rekognoscering, da det er vigtig for mig at involvere mig i holdets arbejde for Bob, der går efter den samlede stilling,” siger Alaphilippe til Cyclingnews.com.

 

”Jeg ved, at der er bestemte etaper, der på papiret passer mig mere eller mindre. Der er især etaperne til Mende og Mur de Bretagne, men jeg satser ikke udelukkende på en af etaperne. Jeg vil bare gerne nyde det.”

 

Julian Alaphilippe har aldrig vundet en etape i Tour de France.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG