AG2R: Stolte af 11. Plads
28. maj 2018 09:10 af Christopher WallinFoto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Alexandre Geniez kom til Giro d’Italia som kaptajn for det franske mandskab, hvor han skulle levere efter bedste evne, og det lader til at cheferne er ganske tilfreds med den indsats.

Den 30-årige franskmand har måske ikke et navn, der rimer på en lang række sejrer, men han har altid leveret et gedigent stykke arbejde, hvor han indtil 2017 har været hjælper for Thibaut Pinot, og sidste år for Romain Bardet. Dog skal man ikke tage fejl af den spinkle franskmand, der tidligere har været i top 10 samlet i Giro d’Italia og vundet en etape i Vuelta a Espana.

 

”Det var en meget intens Giro d’Italia, vores hold kæmpede bravt i samtlige tre uger. Alexandre Geniez kom til Italien med en plan om at gøre det godt samlet, og han var der hele løbet. Hjælpen fra holdet til ham har været eminent, og vi stoppede aldrig med at kæmpe, hvilket blev vores kendetegn,” siger Laurent Biondi, som er manager hos AG2R La Mondiale.

 

På trods af hård fight og flere top ti resultater, så er der kun det lille skår i glæden hos det franske hold at de aldrig fik den forløsende etapesejr.

 

”Vi forsvarede vores samlede 11. plads flot, kom i top ti på otte etaper, men må tage hjem uden en etapesejr. Samlet set kan vi dog være tilfredse, vi leveret en god indsats og fik vist trøjen frem,” afslutter Laurent Biondi.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG