Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

ÅH NEJ! Fuglsang styrter i comeback og brækker kravebenet

Del på Twitter
Del på Facebook

12.08.2017 kl. 08:10 af Jesper Johannesen.

Jakob Fuglsang gjorde fredag aften comeback i Herning, da han kørte det lokale gadeløb, men det gik langt fra som planlagt.

Jakob Fuglsang styrtede i Hernings gadeløb i går aftes. På næstsidste omgang styrtede den uheldige Tour de France-rytter igen.

Byens lokale og talentfulde rytter, Johan Langballe, kørte sammen med Jakob Fuglsang, og det resulterede i, at begge ryttere styrtede. Fuglsang havde ellers passet på sig selv hele aftenen, hvor han sad forrest i feltet og tog den rolig igennem svingene.

Jakob Fuglsang fik efter styrtet klippet trøjen i stykker, og det var tydeligt at se, at den var helt galt med venstre skulder. Den uheldige cykelrytter blev hurtigt transporteret til det lokale hospital sammen med sin kone Lulu, der blev assisteret af Fuglsangs mor. På hospitalet blev de bange anelser bekræftet. Fuglsang havde brækket kravebenet.
 

Det betyder med stor sandsynlighed, at Jakob Fuglsang misser VM i Bergen, som afvikles i næste måned. Johan Langballe blev også transporteret til hospitalet, hvor han blev syet.

Jakob Fuglsang udgik som bekendt også af Tour de France, efter han ellers var helt oppe på femtepladsen i klassementet. I dag skulle Jakob Fuglsang havde kørt gadeløbet i Aalborg, som Feltet.dk i øvrigt livestreamer fra, men det bliver altså et cykelløb uden den uheldige dansker.

Følg stadig livestreamingen på Feltet.dk fra klokken 16.00.

LÆS OGSÅ:

Larsen blev kongen af Bogense »

Bogense klar til gadeløbsræs med flere profiler »

Fuglsang tilbage på cyklen hurtigere end forventet »

Valgren avancerer på WorldTouren »

Lars Bak sejrede i Aalborg »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk