39-årige Hayman tager et år til
11. august 2017 14:40 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: A.S.O.

Mathew Hayman har forlænget med Orica-Scott til og med 2018-sæsonen.

De to ældste ryttere på WorldTouren i 2018 kommer til at køre for Orica-Scott. For et par dage siden forlængede alderspræsidenten Svein Tuft nemlig med australierne, og i dag fulgte 39-årige Mathew Hayman trop, da også han skrev under på yderligere et års samarbejde med sit hjemlands største cykelhold.

 

Hayman, der i 2016 tog karrierens suverænt største sejr med en sensationel Paris-Roubaix-triumf, er nærmest kun blevet bedre med alderen - godt nok gentog han ikke sin monumentale bedrift i år, men til gengæld er han fortsat en vigtig mand for Orica-Scott, der tog ham med til Tour de France og også forventes at udtage ham til Vuelta a España.

 

”Maty startede godt nok ikke sin karriere med os, men der er vist ingen tvivl om, at han nu kommer til at runde den af på vores hold,” siger sportsdirektøren Matt White i en pressemeddelelse fra Orica-Scott.

 

”Vi har altid lagt megen vægt på at give unge talenter plads til at udvikle sig, og i den forbindelse har Mat været guld værd i forhold til at kunne lære fra sig.”

 

Hayman, der dermed er på vej ind til sin 19. sæson som professionel, glæder sig over tilliden.

 

”Jeg føler mig virkelig hjemme på dette hold, så jeg er ufatteligt glad for at kunne blive her. Derudover er jeg også taknemmelig over, at holdet fortsat tror på mig på trods af, at jeg er ved at være oppe i årene,” forklarer han.

 

Mens Hayman fortsat kan bidrage med noget på landevejen, er det primært hans attitude og udstråling, som man endnu ikke er klar til at slippe på Orica-Scott.

 

”En mand, der sætter sig op til Paris-Roubaix 15 gange, inden han endelig vinder det, må jo have en helt fantastisk indstilling til sporten. Han opgiver aldrig, og det håber vi, at han vil videreføre til vores yngre ryttere,” fastslår Matt White.

 

”Succes er ikke noget, man får fra den ene dag til den anden. Men hvis man arbejder for det, er alt muligt - det er Mat Hayman et bevis på.”

SÆT DIT VUELTA MANAGERHOLD

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG