38 er ingen alder: Sky-veteran forlænger med to år
13. august 2017 13:22 af Mathias Mundbjerg Foto: A.S.O.

Christian Knees har allerede kørt seks sæsoner på Team Sky, men det er tilsyneladende ikke nok for tyskeren, som har forlænget med yderligere to år.

37-årige Alejandro Valverde er måske bedre end nogensinde, og 35-årige Philippe Gilbert har i år fundet sin anden ungdom efter et par magre år. Dermed bør det være slået fast, at cykelryttere sagtens kan fortsætte, til de nærmer sig 40 somre.

 

Christian Knees’ udvikling de senere år minder meget om Philippe Gilberts - om end på et lidt lavere niveau. Efter et par år under radaren har Knees kørt rigtigt stærkt i 2017, og han har præsteret så godt, at han igen blev udtaget til Team Skys Tour-hold efter at være blevet udeladt de seneste fire sæsoner.

 

Dette har tilsyneladende givet blod på tanden for den 36-årige tysker, som har sat sin signatur på, at han som minimum fortsætter på det britiske storhold, indtil han er 38 år gammel.

 

”Jeg er meget glad for at blive på holdet. Jeg har været her i et godt stykke tid efterhånden, og det er blevet som en familie for mig med soigneurs, mekanikere og ryttere. Jeg har det godt på holdet, og jeg er meget glad for at fortsætte to år endnu,” siger Christian Knees i forbindelse med forlængelsen.

 

Knees har ingen planer om at trappe ned. Faktisk håber han, at han kan gøre det godt nok til at gentage deltagelsen i verdens hårdeste cykelløb til næste år.

 

”Først og fremmest er klassikerne mit store mål for 2018, så det ser jeg frem til. Derefter vil jeg gerne med på Tour-holdet igen efter at have bevist mit niveau i år,” lyder hans ambitiøse plan for den kommende sæson.

 

Mange ryttere har stillet cyklen i garagen, inden de blev så gamle, men Knees er fortsat fuld af kørelyst og ambitioner.

 

”Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at cykle, og jeg er ikke træt af det. Som det ser ud lige nu, vil jeg gerne fortsætte efter de næste to år også. Det må vi se til den tid, men lige nu har jeg det strålende,” siger altså Christian Knees.

 

Christian Knees har blot to sejre i karrieren, og det er snart ti år siden, at han sidst vandt et cykelløb.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG